Uw pand met film in kaart gebracht

Zet uw bedrijfsonroerengoed in de kijker

BOG Video

Een BOG video voor bedrijfsonroerendgoed geeft een overzichtelijk beeld van het bedrijfspand. De film is zeer geschikt om een bedrijfspand in korte tijd te presenteren. Wij zetten standaard uw logo met animatie als intro in de film.

Uit ervaring is gebleken dat een BOG video meer effectieve bezichtigen oplevert bij verkoop of verhuur van bedrijfsonroerend goed. De BOG video is ook te gebruiken ter promotie van uw bedrijf op bijvoorbeeld uw website.

BOG Teaser film

Een teaser film van een bedrijfspand is een goede manier om het pand onder de aandacht te brengen.

De teaser film duurt ongeveer 45 seconden en is daarom uitstekend om op social media te gebruiken om potentiële kopers of huurders te ‘teasen’ voordat het bedrijfspand daadwerkelijk te koop is.

Exclusieve BOG video incl. drone*

Is uw bedrijf gevestigd in een rijksmonument of speciaal pand? Voor bedrijfsonroerendgoed in het hoge segment bieden wij exclusieve film aan. Onze exclusieve film voor bedrijfsonroerendgoed speelt in op het verhaal van het pand, de sfeer en eventuele unieke kenmerken

Als de regelgeving het toelaat kunnen wij onze drones inzetten voor het maken van unieke beelden, tot wel 50 meter hoogte. Onze media suppliers hebben een geldig brevet om te vliegen met drones.

Dronefilm

Een dronefilm brengt bedrijfsonroerendgoed vanuit een ander perspectief in beeld. Dronefilm is dynamisch, imponerend en geeft een goed overzicht van de locatie. Door de inzet van deze video valt uw bedrijfspand nog meer op.

Het pand en directe omgeving kunnen in één shot, tot wel 50 meter hoogte, in beeld gebracht worden. Onze media suppliers hebben een geldig brevet om te vliegen met drones. Als de regelgeving het toelaat maken wij deze unieke beelden.

Hebben wij u overtuigd?

Graag bespreken wij met u de mogelijkheden voor de promotie van uw bedrijfsonroerendgoed.
Neem direct contact met ons op.

Offerte aanvragen