Uitstekende bedrijfsfilm en fotografie

Topr vergroot de zichtbaarheid

van uw bedrijf

Vertel het verhaal van uw bedrijf, door middel van exclusief beeldmateriaal. Ons ervaren team beeld het verhaal achter uw bedrijf op unieke wijze uit.
Bedrijfsfilms gemaakt door Topr beelden uw bedrijf op dynamische wijze uit. In overleg met u, brainstormen we over het doel van de film. We stellen hiervoor het script op, zodat Topr uw verhaal persoonlijk in beeld brengt.
Wilt u gedeeltes van uw bedrijf in beeld brengen? Dan adviseren wij u om korte trailers te maken van uw bedrijf. Zo beeldt u middels korte films het verhaal achter uw bedrijf uit, waarmee u meer binding met uw klanten krijgt.
Het resultaat: Meer herkenbaarheid van uw bedrijf op social media en uw website.
Onze (portret)fotografen weten het verhaal achter uw bedrijf, in actie, uitstekend in beeld te brengen. Net zo belangrijk, de mensen achter uw bedrijf weet Topr op een unieke manier in beeld te brengen. Voorafgaand bespreken wij uw wensen, om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.
De fotografie is op meerdere platformen in te zetten, van brochures tot een online verhaal. Tevens geeft u hiermee uw website het beeld, wat uw bedrijf uitstraalt.

Procedure

  • Brainstorm / intake
  • Planning / deadline
  • Opnames en editing
  • Feedback en oplevering
  • Lancering / publicatie

Hebben wij u overtuigd?

Graag bespreken wij met u de mogelijkheden voor de promotie van uw bedrijf.
Neem direct contact met ons op.

Offerte aanvragen