Voor klanten en personeel

Topr werkt aan uw zichtbaarheid

Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm versterkt het imago en onderschrijft de corporate boodschap. Een bedrijfsfilm brengt de sfeer en beleving van uw bedrijf over. Ook ingewikkelde diensten en producten zijn makkelijker uit te leggen aan uw doelgroep. Bijkomend voordeel is dat een bedrijfsfilm inzetbaar is op verschillende platformen, zoals uw website en social media.

Topr produceert bedrijfsfilms waarin de passie van de onderneming is gevisualiseerd. Wie bent u, wat doet u en welke meerwaarde levert u? Het antwoord op deze vragen leggen wij vast met goed doordachte en sfeervolle beelden.

Social trailer film

Social trailers zijn korte films die een onderdeel van uw bedrijf in beeld brengt. Dit kan een product, dienst, innovatie of het verhaal achter uw bedrijf zijn.

Een social trailer prikkelt de kijker, en roept op tot actie. Met meerdere korte trailers, vertelt u een verhaal aan uw klant, wat voor meer binding zorgt.

Dit kan middels social media, een blog op uw website, of door nieuwsbrieven te versturen, afhankelijk van de boodschap die u overbrengt.

Behalve het maken van de trailers, adviseert Topr u ook in de marketing hiervan. Zo brengt Topr uw boodschap zo krachtig mogelijk over, met een groot bereik aan klanten.

Hebben wij u overtuigd?

Graag bespreken wij met u de mogelijkheden voor de promotie van uw bedrijf.
Neem direct contact met ons op.

Offerte aanvragen