Over Topr

Topr is gestart in 2007 (onder de naam alleplattegronden.nl) met 2D en 3D plattegronden voor de makelaar, wat toen een “gat in een niche markt” was. Het doel was kwalitatief goede en betaalbare plattegronden te produceren voor de makelaardij, voor een completere promotie van vastgoed.

Meer waar voor je geld, voorop lopen in de markt, en hoge kwaliteit leveren is vanaf het begin onze positie in de markt geweest. Daar zitten we nog steeds, maar dan met een zeer uitgebreid promotiepakket.

Onze innovatieve producten in de bestaande bouw (artist impressions / animaties en plattegronden) waren toepasbaar in de nieuwbouwmarkt. We hebben hele mooie projecten in binnen- en buitenland verzorgd. Vanuit deze invalshoek ontwikkelden we ons in marketing, film en hoogwaardige fotografie. In 2012 breidden we de dienstverlening in de bestaande bouw uit met fotografie en film. Outsourcen werd een inhouse productie.

Een stapje voorwaarts richting excellentie. Dankzij ontwikkelingen van nieuwe producten, de ver doorgevoerde automatisering en vooral de inzet van alle collega’s, zijn we uitgegroeid naar een middelgrote partij. Topr heeft zijn positie boven in de markt verworven met uitmuntende service en bovenal excellente producten.

Als fullservice promotiespecialist leveren we fotografie, film, brochures, artist impressions, teksten en plattegronden, met daarnaast aanverwante producten en diensten gericht op de makelaardij. Het team Topr is een geoliede machine waarin iedereen kwaliteit en excellente service wil neerzetten voor zijn klanten.

Onze missie is om als organisatie op het hoogste niveau van ons marktsegment te blijven werken.

Dit doen we door:

  • Focus te houden op excellente service verlenen aan klanten ofwel partners.
  • Hoogwaardige productie van film, animatie, fotografie, tekst en tekenwerk.
  • Een Topr medewerker heeft alle mogelijkheden om de klant tevreden te stellen.
  • Al uw Topr beeldmateriaal wordt  geheel inhouse geproduceerd en bewerkt.

Meer over Topr:

Neem contact opMeet the Topr TeamTopr AcademyBekijk onze vacaturesReferenties

Onze kernwaarden

De klant op #1
Ga voor groei
Deel je passie
Ben professioneel
Werk met enthousiasme
Wees creatief