Wat klanten over ons zeggen

Referenties

“Met Topr hebben we al 8 jaar lang een partner waarmee we snel kunnen schakelen! Van het inplannen van een afspraak tot aan de levering. Mede dankzij hun nieuwste product Yisual brochures wordt de content nog sneller geleverd. Hierdoor kunnen wij de woningen sneller online plaatsen. De communicatie is vlot en de fotografie is van topkwaliteit!”

Heidi van de KampMakelaardij de Parel

“Altijd gaan voor kwaliteit dat is wat voor ons het allerbelangrijkste is. Bij Topr houden ze altijd het doel voor ogen. Geen nonsens maar duidelijkheid met de kwaliteit voorop. Daarom werken we graag met Topr als partner.”

Thijs KoendersKappelle Onroerend Goed Laren

“Omdat onze opdrachtgevers heel vaak verwachten dat we snel schakelen, werken we samen met Topr. Een kort belletje is al voldoende om snel zaken geregeld te krijgen voor een opdrachtgever.”

Linda HolGerssen en Donkersloot Makelaars

“Sinds begin 2019 verzorgt Topr het volledige nabewerkingstraject van alle foto's, video's en plattegronden die ik maak voor Beumer Garantiemakelaars. Daarnaast krijg ik de coaching/begeleiding die ik nodig heb, en kan ik altijd met vragen bij ze terecht. Topr denkt altijd mee en kijkt naar wat het beste bij ons past. De lijnen zijn kort en de kwaliteit is top! Erg prettig om op deze manier samen te werken.”

Manon van der MispelVastgoedfotograaf - Beumer Garantiemakelaars

“Snel en makkelijk een afspraak in te plannen voor fotografie en inmeten bij een opdracht. Prettige mensen bij Topr om mee samen te werken.

De kwaliteit van het geleverde materiaal overtreft altijd de verwachtingen van mij en mijn opdrachtgevers.”

David HazesHazes Makelaardij

“Topr is efficiënt en laagdrempelig in de communicatie, soms zijn er op en aanmerkingen, hier wordt gehoor aangegeven en je merkt dat er iets veranderd. Topr staat op scherp!”

MariekeThoma Post Makelaars Hengelo

“Kozijndeluxe is heel tevreden over de diensten die zijn hebben geleverd. Het contact met en vanuit jullie is top! Als klant worden we van begin tot het eind op de hoogte gehouden.

De foto’s die gemaakt zijn van de projecten hebben wij de volgende dag al mogen ontvangen, superfijn. Het eindresultaat is beter dan dat wij hadden gehoopt!

Kozijndeluxe zal Topr dan ook zeker aanbevelen!”

Nancy TerwindtKozijndeluxe

“Carre de Wit makelaardij is op 1 jan. 2019 ontstaan uit Carré makelaars en De wit makelaardij. Carre makelaars werkte al vanaf 2017 samen met Topr. De reden daarvoor? Marcello vond bij Topr de mensen die met hetzelfde gevoel naar een woning kijken. Vanaf het begin heeft Carre makelaars ingezet op verkoopstyling. Door een unieke combinatie van foto, film en uitgebreide plattegronden weet Carre De Wit makelaardij mensen te verleiden om te kopen en te verkopen.

Bij Topr hebben we onze partner gevonden. Doordat we exclusief samenwerken blijven we vooroplopen in presentatie-technieken. Het laatste wapenfeit is de presentatie-film. Sinds een jaar werken we enkel nog met presentatiefilms. Dat is wennen voor mij als makelaar en mijn medewerkers (zeker niet voor alle makelaars geschikt ;-), maar onze aanpak werkt en inmiddels zijn wij ieder kwartaal genomineerd door Funda voor beste film.”

Marcello KlaasseCarré de Wit Makelaardij

“Al vele jaren doen wij zeer prettig zaken met TOPR. Topr levert ons alle mediaproducten die wij gebruiken bij de verkoop van woningen. Zowel onze makelaars als onze opdrachtgevers waarderen de kwaliteit en de service die geleverd wordt door Topr. Vanwege de grote hoeveelheid woningen die wij als Beumer Garantiemakelaars mogen verkopen is onze samenwerking met Topr sinds begin 2019 aangepast. Sindsdien maken wij gebruik van de nabewerking en coaching service. Wij hebben een eigen fotograaf in dienst die is opgeleid door Topr. Eveneens krijgt ze periodieke training en coaching. Daarnaast neemt Topr het gehele nabewerkingstraject uit handen. Een unieke samenwerking die ons zeer goed bevalt. Topr levert hoge kwaliteit, heeft een efficiënte manier van werken, communiceert duidelijk en hanteert hierbij vaste contactpersonen.”

Erik BosmanDirecteur - Beumer Garantiemakelaars

“De foto's die Melanie van het Scheepvaartkwartier in Rotterdam heeft gemaakt zijn zo goed, dat is wat mij betreft de standaard voor alle omgevingsfoto's! Dat maakt me dubbeltrots op wat ik verkoop!”

Yuri van den EndeRE/MAX Totaal Makelaars

“Onze ervaringen met Topr op het vlak van exclusief en residentieel vastgoed zijn uitstekend. De medewerkers voelen goed aan waar de accenten dienen te liggen en het snelle, rechtstreekse schakelen met Joost van Seters dragen daar ook in grote mate aan bij.”

Arno OosterveldDirecteur Thoma Post Lochem

“Redres de Erfgoedexpert werkt al jaren met Topr. Waarom? Zij leveren altijd de hoogste kwaliteit, zoeken naar het mooiste beeld en weten overtuigende presentaties neer te zetten. Topr levert maatwerk, verdiept zich in het product en de wensen van ons als klant. Deze wisselwerking resulteert telkens in de meest mooie en oogverblindende producties. Een aanrader voor elke vastgoedpromoter die begrijpt dat presentatie meer is dan alleen een foto. Het gaat om het verhaal en Topr kan dat als geen ander.”

Jan-Willem AndriessenDirecteur Redres de Erfgoedexpert

“Al jaren verzorgt Topr onze woningpresentaties naar volle tevredenheid. Vooral het blijven ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden op kwalitatief zeer hoog niveau is wat Topr kenmerkt. De digitale restyles waarvan wij geregeld gebruik maken zijn dermate gedetailleerd dat zelfs wij ons kunnen verbazen over de mogelijkheden van een woning. Daarnaast gaat zaken doen om vertrouwen, wij weten dat ongeacht onze vraag het geregeld gaat worden op de juiste manier!”

Michel van DoornHoog & Kamp makelaars

“Wij werken al jaren samen met Topr en zijn zeer tevreden. Voorheen hadden we een eigen fotograaf, maar door de snelheid, service en kwaliteit van Topr zijn we volledig overgegaan en worden al onze opdrachten door Topr afgeleverd. Met Topr als huisleverancier zijn we verzekerd van een professionele partij op het gebied van vastgoedpromotie.”

Roald HerbrinkHerbrink makelaars O.G.

“REBO Bedrijfsmakelaars werkt al jaren op een prettige en constructieve manier samen met Topr. Wij waren één van de eerste bedrijfsmakelaars welke overstapte op het complete, professionele presentatiepakket van Topr. Onze relaties zijn erg tevreden over de kwaliteit en de snelheid van handelen.”

Roy AlofsDirecteur/ partner RM/RT - REBO

“Wij zijn jaren geleden de samenwerking met Topr aangegaan, omdat we professionelere plattegronden wilden. Inmiddels maken we gebruik van het totaalpakket van Topr, omdat het prettiger werkt wanneer alles bij één partij ligt. Topr levert plattegronden, foto’s en films van een hoge kwaliteit en doet ook haar best voor een snelle levering.”

José WunderinkAssink NVM Makelaars

“Wij zijn vanaf het eerste uur klant bij Topr (voorheen AllePlattegronden.nl). Dat geeft al aan dat met Topr een goede samenwerking mogelijk is! Topr levert mooie producten en doet altijd haar best om de gemaakte afspraken na te komen.”

Ellen BrundelDrenth Makelaars

“Creativiteit was onze eerste vraag. De ontwikkeling van een format met een eigentijdse moderne look met eenheid in uitstraling. Topr scoorde, snapte onze vraag, nam de tijd en luisterde. Bracht helder in kaart waarna we zochten, goed onderbouwde designs met een eigen en eigentijdse signatuur. Toepasbaar voor een scala aan projecten en promotiematerialen.

Alle brochures samen vormen één geheel. Eenheid van buiten, eenheid van binnen. Elke brochure heeft eigen kenmerken met doordachte projectlogo’s. Topr is met recht onze gewaardeerde promotiepartner.”

Anneke KranenburgJansen Bouwontwikkeling B.V.

“'Young professionals blijven lekker in de stad.'' met deze slogan in het achterhoofd heeft Topr voor ons de promotie verzorgt voor de 22 te realiseren energiezuinige Lofts in Tilburg. Zowel de plattegronden als de impressies zijn door Topr in industriële stijl opgemaakt. Wij werken prettig met Topr, hun werk wordt gekenmerkt door: snelle service, korte lijntjes, maximale kwaliteit en een goede prijs verhouding.”

Veysel HutAron Investments B.V.

“Sinds een aantal jaar zijn wij een samenwerking aangegaan met Topr. De uitstekende service van Topr draagt bij aan de professionele uitstraling van onze organisatie.”

Gunther PalmGunther Palm - Tuin- en Parkmachines / Autobedrijf Palm Groessen

Hebben wij u overtuigd?

Graag bespreken wij met u de mogelijkheden voor de promotie van uw vastgoed.
Neem direct contact met ons op.

Contact opnemen