Onze opleiding voor professionele vastgoedpromoters

Topr Academy

Topr Academy

Onze medewerkers beschouwen wij als ons meest waardevolle bezit en de binding met elkaar is cruciaal voor het succes Topr. Buiten de ontwikkeling die wij als organisatie doormaken, vinden wij het ontzettend belangrijk te investeren om de kennis, talenten en vaardigheden van onze medewerkers te vergroten.

Alle opleidingsactiviteiten zijn gecentraliseerd in de Topr Academy en bieden ruimte voor opleidingsmogelijkheden op elk niveau, voor zowel in en doorstroom van personeel. Van verplichte inwerkprogramma’s tot en met het aanbieden van sociale en functiegerichte opleidingen. Op deze manier willen wij onze medewerkers binden, boeien en behouden.

De Topr Academy is er niet alleen voor onze eigen medewerkers. We bieden ook opleidingstrajecten voor vastgoedfotografen in dienst van de makelaar of freelance vastgoedfotografen. Er zijn bij ons meerdere opleidingsmogelijkheden en trajecten.

Wanneer je de basis modules hebt doorlopen, ben je in staat om alle onderdelen van de vastgoedpromotie voor makelaars te leveren als media supplier.