Het verhaal in beeld

Films voor internationaal residentieel vastgoed

Film met model

Wilt u zich onderscheiden met de presentatie van residentieel vastgoed. Het is mogelijk om modellen in te zetten bij een film. Wij bieden vele mogelijkheden zoals een mooie auto met chauffeur, figuranten of een voice-over die de sfeer van het huis nog beter benadrukken.

Wij verzorgen alles passend bij uw wensen, de residentie en de beoogde doelgroep. Omdat de markt voor residentieel vastgoed beperkt is, laat deze unieke presentatie uw object opvallen t.o.v. uw concurrentie. Onze films voor residentieel vastgoed representeren de kwaliteit die uw makelaarskantoor nastreeft.

Hoogsegment film

Residentieel vastgoed is kenmerkend door prijs, smaak en hoogwaardige afwerking. Wij bieden voor het hoogste segment films aan waarmee u uw beperkte doelgroep op discrete wijze kunt benaderen. Voor dit segment wordt er een locatiescout gedaan en vooraf een script geschreven. Afhankelijk van het object en uw wens, zijn wij de gehele dag op locatie om vanuit de beste invalshoeken het residentiële vastgoed in beeld te brengen.

De sfeer en luxe van de residentie staat centraal in combinatie met de omgeving. Alles wordt tot in detail uitgedacht om het verhaal perfect over te brengen. Ook de nabewerking verdient veel aandacht. Vooraf selecteren wij passende muziek en bewerken wij de video op maat van de muziek, om de beleving en emotie van uw vastgoed zo goed mogelijk over te brengen.

Hebben wij u overtuigd?

Graag bespreken wij met u de mogelijkheden voor de promotie van uw residentieel vastgoed.
Neem direct contact met ons op.

Offerte aanvragen