Voor elk segment en type woning de juiste film

Promotiefilms die raken

Lifestyle film

Om als makelaar onderscheidend te zijn in uw videopresentaties bieden wij de lifestylefilm. De focus in deze film ligt op de unieke kenmerken van de woning. We benadrukken het karakter en de sfeer.

Het is mogelijk om een korte teaser te maken van de lifestylefilm. Deze zijn zeer geschikt om als preview te delen op uw social media.

Social media film

Een social media film van een woning is een goede manier om de woning onder de aandacht te brengen. De film is kort en is daarom uitstekend om op social media te gebruiken om potentiële kopers te ‘teasen’ voordat de woning daadwerkelijk te koop komt.

Naar wens is de teaser film aan te vullen met USP's welke in de film vermeld worden.

Exclusieve film incl. drone*

Wij bieden exclusieve films aan voor vastgoed in het hogere segment. Het verhaal en de sfeer van de woning wordt met deze film benadrukt.

We focussen hierbij ook op de directe en indirecte omgeving. Het geeft potentiële kopers een totale beleving hoe het is om hier te wonen.

Gevel / Omgevingsfilm

Korte film om de kijker een indruk te geven van de buitenkant van de woning en het straatbeeld om hem/haar nieuwsgierig te maken zodat ze meer van de woning willen zien.

Dronefilm

Soms leent een woning zich uitstekend voor een dronefilm. Denk bijvoorbeeld aan een rustieke woonboerderij met een groot perceel. Als makelaar kunt u er dan voor kiezen om deze film toe te voegen aan de promotie. Een dronefilm brengt de woning vanuit een ander perspectief in beeld.

De woning en directe omgeving kunnen in één shot, tot wel 50 meter hoogte, in beeld gebracht worden. Onze media suppliers hebben een geldig brevet om te vliegen met drones. Als de regelgeving het toelaat maken wij deze unieke beelden.

Makelaar presentatiefilm

Een presentatiefilm is een leuke manier om als makelaar meer op de voorgrond te treden. Bij deze film presenteert u als makelaar de woning aan het publiek. De sterke punten van een woning worden in deze film goed uitgelicht.

Door het enthousiasme van de presenterende makelaar wordt alle essentiële informatie overgebracht. Ook krijgt u een goed gevoel over de woning. Een film die inzetbaar is op meerdere platformen en zich onderscheidt van de standaard film.

Digitale restyle film

Wilt u als makelaar de potentie van ruimtes laten zien of een betere presentatie verzorgen dan de huidige staat? Onze digitale restyle film combineert de visualiserende kracht van animaties in een video. In een digitale restyle film animeren wij bestaande ruimtes.

Wij plaatsen een artist impression over de bestaande situatie heen. Dit wordt ingezet als een betaalbare make-over voor makelaar, koper of verkoper. Zo zorgt u als makelaar dat potentiële kopers een goede indruk krijgen van de mogelijkheden.

Door middel van digitale restyles (3 stuks) veranderd de binnenkant van woning in een inrichting hoe het in de toekomst zou kunnen worden.

Tourfilm

Een tourfilm geeft potentiële kopers een overzichtelijk beeld van de routing door de woning. Ook geeft het een indruk van de directe omgeving. Wij zetten standaard uw logo met animatie in de film.

Een tourfilm is betaalbaar, kwalitatief goed en geschikt voor Funda, social media of uw eigen website. Uit ervaring blijkt dat het meer effectieve bezichtigingen oplevert.

Hebben wij u overtuigd?

Graag bespreken wij met u de mogelijkheden voor de promotie van uw woningen.
Neem direct contact met ons op.

Offerte aanvragen