Vergroot uw vindbaarheid

Marketing voor vastgoedpromotie

Mobile object viewer

Bent u op zoek naar meer geïnteresseerden voor woningen die in de verkoop gaan? Mobile object viewer maakt het mogelijk om een volledige woningpresentatie digitaal aan een groep mensen te sturen, die het vervolgens weer makkelijk kunnen doorsturen.

Hiermee creëert u het effect dat de woningpresentatie sneller gedeeld wordt binnen de relevante doelgroep. Alle presentatie onderdelen zoals: fotografie, film, Matterport en plattegronden worden op één microsite weergegeven.

Verkoopteksten

Goede verkoopteksten versterken de beeldvorming van een woning. U hoeft zich geen zorgen te maken over de juiste teksten bij het verkopen van de woning. Onze professionele tekstschrijvers maken de verkoopteksten voor u.

De teksten worden opgebouwd aan de hand van de woningfotografie, plattegronden en de kenmerken van de woning. Ook input van de verkoper en makelaar spelen een rol bij het opstellen van de juiste verkooptekst.

Social media

Als makelaar heeft u het al druk genoeg met de verkoop en promotie van vastgoed. Schakel Topr in om een aantal onderdelen van uw social media te verzorgen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het plaatsen van de juiste content.

Eén van de mogelijkheden is een object post. Hierbij vertalen wij de afgenomen producten voor de woningpresentatie naar online content voor uw social media. Het bericht kunt u vervolgens zelf plaatsen of wij doen dit voor u.

Drukwerk

Als makelaar wilt u soms iets extra's geven aan geïnteresseerden of heeft de beoogde doelgroep juist andere wensen en behoeften. Wij bieden verschillende mogelijkheden voor drukwerk zoals: woningbrochures, verkoopflyers en raampresentaties.

Onze woningbrochures vertellen het verhaal van een woning door professionele fotografie, plattegronden en uitnodigende teksten. Het is mogelijk om alles volledig in uw huisstijl te laten opmaken.

Hebben wij u overtuigd?

Graag bespreken wij met u de mogelijkheden voor de promotie van uw woningen.
Neem direct contact met ons op.

Offerte aanvragen