De toekomst van woningpresentaties

Matterport presentaties voor social media en nu ook op Funda!

Matterport 3D

Matterport 3D geeft de kijker de keuze om op drie verschillende manieren een woning te bekijken: als virtual reality tour, 3D-plattegrond en als poppenhuis-model. Het is gebruikersvriendelijk, eenvoudig te navigeren en geschikt voor alle mobiele apparaten.

In combinatie met een VR-bril heeft de kijker het gevoel daadwerkelijk in de woning te zijn. Wij scannen de woning met een zogenoemde Matterport 360 graden camera.

Gemiddeld duurt het scannen van het object tussen de 1 á 2 uur, afhankelijk van de grootte. Het eindresultaat is een 3D model dat als basis dient voor de virtuele 3D-tour, plattegronden, foto's en zelfs film.

Sinds kort is het zelfs mogelijk om de Matterport presentatie op Funda te plaatsen! Hierdoor kan uw koper online de woning bezichtigen vanaf de bank! Een volwaardige presentatie op Funda.

Fotografie en film

De kwaliteit van een Matterport 3D model is voldoende om fotografie en een film van te maken voor op social media. Als makelaar kunt u hiermee geïnteresseerden alvast een voorproefje geven van de woning.

Topr biedt ook Matterport pakketten aan inclusief onze normale woningfotografie. Hiermee creëert u een volledige woningpresentatie van hoge kwaliteit die voor alle platformen geschikt is.

Matterport fotografie woonkamer Topr

Matterport 04

7 februari 2019

Matterport fotografie woonkamer Topr

Matterport 03

7 februari 2019

Matterport fotografie keuken Topr

Matterport 02

7 februari 2019

Matterport fotografie woonkamer Topr

Matterport 01

7 februari 2019

Plattegronden

Matterport maakt het mogelijk direct de woning in te meten en hier Floorplanner plattegronden van te maken.

Hiermee kunnen wij dezelfde kwaliteit leveren zoals u mag verwachten van een inmeting.

Hebben wij u overtuigd?

Graag bespreken wij met u de mogelijkheden voor de promotie van uw woningen.
Neem direct contact met ons op.

Offerte aanvragen